Een glazen fles met in de dop een molen. Als je aan de dop draait komt de inhoud er gemalen eruit. De fles is gevuld met rose Himalaya zeezout en snippers verse truffel.
Himalayazout is een trend in Frankrijk. Het wordt ook wel oerzout genoemd. Het zout uit het Himalayagebergte wordt in onderaardse grotten losgehakt en in korrels gemalen. Miljoenen jaren geleden was hier een zee. Er zijn verschillende kwaliteiten himalayazout. Dit zout is de kwaliteit Diamant du sel.
In het zout zitten snippers zwarte verse truffel. 1% truffel lijkt weinig maar de smaak is heel sterk. De smaak kunt u absoluut niet vergelijken met synthetische (onnatuurlijke) truffelaroma.
Het zeezout zit in een stapelbare fles: deze fles past op de stapelbare flesjes olijfolie en vinaigre. Je kan er dus zelf een duo of trio van maken.
De inhoud is 300 gram.
De hoogte van de zoutmolen is 18 cm.
De doorsnede is 8 cm.
Er is eem navulling te bestellen.